• U bent hier:

Website sponsor

Welkom!

Welkom bij BA-Motorsport. BA-Motorsport is een jong raceteam dat eind 2009 is opgericht. BA-Motorsport streeft er naar om niet alleen mensen voor een betaalbare prijs te laten racen, maar ook om relaties en sponsoren een platform te bieden voor relatiemarketing of personeeluitjes.

Daarnaast zetten wij ons actief in voor de stichting Against Cancer. Deze stichting organiseert uitjes en evenementen voor kinderen die getroffen zijn door kanker.
"Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker"

Wij doen ook mee aan de circuitdag van de Stichting Against Cancer op 7 augustus a.s. Steunt u ons doel, maak dan een donatie over naar de Stichting uit onzer naam en klik hier.

Indien u geinteresseerd bent of wij iets voor u kunnen betekenen kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier op de pagina contact.
 
Wilt u op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes of kans maken om een keer uitgenodigd te worden voor één van de races? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief of
 
In 2019 verschijnen we aan de start van de Westfield Against Cancer Cup
 
 
 

Atensus partner BA-Motorsport in 2012

20-03-2012, 10:14 Terug naar het overzicht
Atensus partner BA-Motorsport in 2012
Ingenieurs- en adviesbedrijf Atensus uit Meppel is met ingang van dit jaar partner van BA-Motorsport. Atensus, een bedrijf die net als BA-Motorsport flexibiliteit hoog in het vaandel heeft staan en begrijpt dat een optimale samenwerking tussen disciplines tot de beste prestaties leiden.
Atensus is een bedrijf uit Meppel dat al uw ingenieurs- en adviesdiensten met betrekking tot infrastructuur voor u kan verzorgen. Ze zijn bij uitstek specialist in het ontwikkelen van projecten op gebied van onderhoud of nieuwe aanleg. Van klein tot groot, van eenvoudige, tot gecompliceerde trajecten.
 
Of het nu gaat om projectmanagement, uitvoeringsbegeleiding, risicomanagement, advisering en visievorming;
Bij ATENSUS bent u aan het juiste adres. ATENSUS zorgt ervoor dat ook uw project tot een goed einde wordt gebracht.
 
Daarnaast kan Atensus ook ondersteunen bij het stroomlijnen van het proces en het delen van informatie en kennis. Samenwerking voor het optimale resultaat. Atensus stelt hiervoor haar kennisplatform AT-lectus beschikbaar aan opdrachtgevers.
 
Meer informatie vindt u hier.
 
 
 
 

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners