• U bent hier:

Website sponsor

Welkom!

Welkom bij BA-Motorsport. BA-Motorsport is een jong raceteam dat eind 2009 is opgericht. BA-Motorsport streeft er naar om niet alleen mensen voor een betaalbare prijs te laten racen, maar ook om relaties en sponsoren een platform te bieden voor relatiemarketing of personeeluitjes.

Daarnaast zetten wij ons actief in voor de stichting Against Cancer. Deze stichting organiseert uitjes en evenementen voor kinderen die getroffen zijn door kanker.
"Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker"

Wij doen ook mee aan de circuitdag van de Stichting Against Cancer op 7 augustus a.s. Steunt u ons doel, maak dan een donatie over naar de Stichting uit onzer naam en klik hier.

Indien u geinteresseerd bent of wij iets voor u kunnen betekenen kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier op de pagina contact.
 
Wilt u op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes of kans maken om een keer uitgenodigd te worden voor één van de races? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief of
 
In 2019 verschijnen we aan de start van de Westfield Against Cancer Cup
 
 
 

Atensus verlengt overeenkomst

17-01-2013, 12:12 Terug naar het overzicht
Atensus verlengt overeenkomst
Sinds begin 2012 kon Atensus zich al partner noemen van BA-Motorsport. Adviesbureau Atensus en BA-Motorsport, 2 verschillende werelden met verrassend veel gemeenschappelijk.

De samenwerking is tot op heden zo prettig ervaren dat Atensus besloten heeft de samenwerking te verlengen.
 

 

ATENSUS blijft BA-Motorsport steunen
ATENSUS en BA-Motorsport; op het eerste gezicht twee totaal verschillende werelden. Daarentegen weten beide partijen dat Samenwerking de sleutel is tot succes, dat het van belang is dat men kiest voor de ideale lijn, niet altijd de kortste, maar wel de meest efficiŽnte. 

In de motorsport kan men niet zonder controle en is het van belang om contact te houden, zowel met de weg als met het team. Hierin legt Atensus ook de relatie met hun projectenplatform AT-lectus. Dit platform is ontstaan vanuit de behoefte om kennis te delen, zodat zowel zijzelf als de opdrachtgever(s) controle en contact houden met de opdrachten. 

BA-Motorsport / ATENSUS ondersteunen goede doelen
Boven dit alles steunt BA-Motorsport regelmatig goede doelen, door mensen een leuke dag te bezorgen. Denk bijvoorbeeld aan kinderen met kanker die een dagje mogen mee racen in een Westfield. ATENSUS is ook bij enkele goede doelen betrokken en met name acties voor Hart- en vaatziektes en Kanker worden door hen gesteund. ATENSUS ziet in BA-Motorsport dan ook een stichting met verrassende overeenkomsten. Met daarbij opgeteld de activiteiten van BA-Motorsport voor kinderen die een zware wedstrijd hebben, maakt dat ATENSUS heeft besloten om BA-Motorsport te blijven ondersteunen. 

Racen Against Cancer
Middels de stichting Racen tegen Kanker worden al sinds 2004 gezinnen waarvan een kind getroffen is door de ziekte kanker geholpen. Door het organiseren van evenementen met zieke gezinnen maar ook helpen van gezinnen die, doordat ze een kind hebben met kanker, in de financiŽle problemen zijn gekomen. De doelgroep betreft kinderen met kanker in de leeftijd tot 21 jaar.

 

Met ingang van 2013 zal de stichting verder gaan onder de naam Against Cancer. Dit omdat de stichting zich nog breder wil gaan inzetten. Evenementen rondom racen zullen verder gaan onder de naam Racing Against Cancer.

Dankzij de bijdrage van ATENSUS kan BA-Motorsport aanwezig zijn op de circuitdag waar kinderen met kanker en hun directe familieleden mee mogen 'racen' in één van auto's van BA-Motorsport. Voor ons een relatief kleine moeite, voor hen een onvergetelijke dag en een dag waarbij ze even hun zorgen kunnen vergeten.

 

Lees meer op de website van Atensus: http://www.atensus.nl en volg de nieuwsberichten over deze samenwerking.

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners