• U bent hier:

Website sponsor

Welkom!

Welkom bij BA-Motorsport. BA-Motorsport is een jong raceteam dat eind 2009 is opgericht. BA-Motorsport streeft er naar om niet alleen mensen voor een betaalbare prijs te laten racen, maar ook om relaties en sponsoren een platform te bieden voor relatiemarketing of personeeluitjes.

Daarnaast zetten wij ons actief in voor de stichting Against Cancer. Deze stichting organiseert uitjes en evenementen voor kinderen die getroffen zijn door kanker.
"Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker"

Wij doen ook mee aan de circuitdag van de Stichting Against Cancer op 7 augustus a.s. Steunt u ons doel, maak dan een donatie over naar de Stichting uit onzer naam en klik hier.

Indien u geinteresseerd bent of wij iets voor u kunnen betekenen kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier op de pagina contact.
 
Wilt u op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes of kans maken om een keer uitgenodigd te worden voor één van de races? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief of
 
In 2019 verschijnen we aan de start van de Westfield Against Cancer Cup
 
 
 

BA-Motorsport klaar voor Spa - Franchorchamps

07-10-2011, 11:51 Terug naar het overzicht
BA-Motorsport klaar voor Spa - Franchorchamps
Komende weekend staat het befaamde circuit van Spa-Franchorchamps op het programma. BA-Motorsport zal met 2 auto's aan de start verschijnen. De ervaren coureur en instructeur Michel Schaap zal auto nummer 7 dit weekend besturen. Patrick Boxem verschijnt met zijn vertrouwde nummer 81 aan de start.
Spa Franchorchamps is een weekend waar velen reikhalzend naar uitkijken. Door vele coureurs het mooiste circuit wat ze kennen. De hoogteverschillen, snelle bochten, lange rechte stukken, maar ook de haarspelbocht en de chicane maken dit tot een uitdagend circuit. De races, 3 in totaal zullen verreden worden over 2 dagen, zaterdag en zondag.
 
BA-Motorsport zal dit weekend met 2 auto's deelnemen. Vaste coureur Patrick Boxem wordt vergezeld door Michel Schaap die in de auto met startnummer 7 een gastrace mee zal rijden. Michel heeft zijn sporen in de autosport inmiddels ruimschoots verdiend. In zijn meer dan 20 jaar racehistorie is hij een aantal malen kampioen geworden en vele malen heeft hij overwinningen behaald in meerdere klasses. De verwachtingen zijn hoog gespannen.
 
Patrick kijkt ook uit naar het komende weekend. De weersvoorspellingen beloven niet veel goeds en louter regen. Patrick geeft aan dat hij verwacht onder droge omstandigheden goede zaken te kunnen doen op Spa, maar dat hij onder natte omstandigheden een moeilijke wedstrijd zal krijgen. Ervaring ontbreekt hem onder deze omstandigheden. Toch stemt de goede regenrace van Patrick op Zolder ons positief. Als we dit kunnen herhalen op Spa, kunnen we wellicht toch nog verrassen.
 
Klik hier en hier voor de tijdschema's van de zaterdag en zondag.
 
 
 

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners