• U bent hier:

Website sponsor

Welkom!

Welkom bij BA-Motorsport. BA-Motorsport is een jong raceteam dat eind 2009 is opgericht. BA-Motorsport streeft er naar om niet alleen mensen voor een betaalbare prijs te laten racen, maar ook om relaties en sponsoren een platform te bieden voor relatiemarketing of personeeluitjes.

Daarnaast zetten wij ons actief in voor de stichting Against Cancer. Deze stichting organiseert uitjes en evenementen voor kinderen die getroffen zijn door kanker.
"Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker"

Wij doen ook mee aan de circuitdag van de Stichting Against Cancer op 7 augustus a.s. Steunt u ons doel, maak dan een donatie over naar de Stichting uit onzer naam en klik hier.

Indien u geinteresseerd bent of wij iets voor u kunnen betekenen kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier op de pagina contact.
 
Wilt u op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes of kans maken om een keer uitgenodigd te worden voor één van de races? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief of
 
In 2019 verschijnen we aan de start van de Westfield Against Cancer Cup
 
 
 

Interwijs verlengt partnerovereenkomst

28-01-2012, 11:31 Terug naar het overzicht
Interwijs verlengt partnerovereenkomst
Ook de komende 2 jaar zal Interwijs B.V. uit Meppel ons team blijven ondersteunen. De samenwerking is zo goed bevallen dat we graag nog eens een paar jaar met elkaar door gaan.
Interwijs is gespecialiseerd in het maken van professionele websites, webshops en internet marketing. Gedreven door de instelling dat "oplossingen” een positieve bijdrage leveren aan de bedrijfsvoering of het bedrijfsresultaat. De oplossingen van Interwijs zijn niet het doel maar een middel. Hierdoor is Interwijs steeds in staat om samen met de klant te kijken naar mogelijkheden die het gewenste doel nastreven.
Inzet is een langere termijn relatie met de klant. Uiteraard lukt dit alleen als een klant tevreden is met het product of de dienst die is geleverd.
 
 
 
 

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners