• U bent hier:

Website sponsor

MediumWare B.V. nieuwe subsponsor 2010!

15-04-2010, 20:22 Terug naar het overzicht
MediumWare B.V. nieuwe subsponsor 2010!
We zijn zeer verheugd te kunnen melden dat MediumWare B.V. uit Meppel besloten heeft ons dit jaar te ondersteunen. Directeur en mede-eigenaar Jan Slomp ziet veel raakvlakken tussen ICT en de snelheid in de autoracerij.
We zijn zeer verheugd te kunnen melden dat MediumWare B.V. uit Meppel besloten heeft ons dit jaar te ondersteunen. Directeur en mede-eigenaar Jan Slomp ziet veel raakvlakken tussen ICT en de snelheid in de autoracerij. De professionele instelling en de persoonlijke betrokkenheid bij BA-Motorsport maakte zijn besluit eenvoudig.

MediumWare BV is inmiddels al 5 jaar actief als winkel / groothandel in computers, randapparatuur en supplies in Meppel. Ook is MediumWare B.V. gespecialiseerd in het beheren van bedrijfsnetwerken en Microsoft servers. Als Small Business Specialist is MediumWare het aanspreekpunt voor het midden- en kleinbedrijf in Meppel.
 
MediumWare B.V. beschikt ook over een eigen reparatieafdeling waar de meest uiteenlopende computerproblemen kunnen worden verholpen. Klik hier voor meer informatie over MediumWare B.V.

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners