• U bent hier:

Website sponsor

Nieuwtjes uit de pitstraat

30-04-2010, 11:02 Terug naar het overzicht
Nieuwtjes uit de pitstraat
Ook deze maand weer volop nieuws uit de pitstraat. Deze maand nieuws over de KW-dempers, de kalender voor 2010, foto's en updates op onze website.
Nadat besloten was om de eerste race van dit jaar de KW-dempers nog niet toe te staan is besloten om iedereen toe te staan de 2e race van dit jaar van de KW-dempers gebruik te mogen maken. Assen zal dan ook dit jaar de primeur hebben. Hoeveel beter de dempers blijken te zijn gedurende het seizoen zullen we moeten afwachten, maar de verwachting van zowel Westfield als KW is dat meeste baanrecords dit jaar zullen sneuvelen.
 
Al geruime tijd waren de raceweekenden van Oschersleben en Hockenheim nog niet definitief bevestigd. Afgelopen week is definitief bekend geworden dat Oschersleben helaas zal komen te vervallen. Een vervangend circuit voor Oschersleben is niet gevonden, waardoor dit weekend van de kalender zal verdwijnen. Positief nieuws is dat Hockenheim wel definitief bevestigd is en dus doorgang zal vinden.
 
Een selectie van de foto's van het eerste raceweekend gemaakt door fotograaf Nico Ax staan online! Klik hier om de foto's te bekijken. Wilt u foto's bestellen of uw evenement laten vastleggen door Nico neem dan contact met ons op via info@ba-motorsport.nl
 
Ook op onze website weer diverse wijzigingen. Zo hebben we een aparte sectie voor de uitslagen van dit seizoen, maar ook een aparte pagina voor onze sponsoren. Nieuw is ook ons 'vrienden van'-pakket. Voor een klein bedrag per jaar wordt u vrienden van BA-Motorsport, ontvangt u het tijdschrift RTL GP Magazine, krijgt u korting op kaarten voor een raceweekend en maakt u kans op leuke prijzen beschikbaar gesteld door onze sponsoren. Lees hier voor meer informatie en om u aan te melden.

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners