• U bent hier:

Website sponsor

Testdag Westfield Zandvoort

16-11-2009, 20:42 Terug naar het overzicht
Testdag Westfield Zandvoort
Zaterdag 14 november organiseerde Westfield een testdag op Zandvoort. Deze dag was speciaal voor mensen die geinteresseerd zijn om in de Westfield Cup te gaan rijden, zij konden op deze dag de cupracer uitproberen op het circuit.
De testdag vond plaats op ............
Afgelopen zaterdag werd door Westfield een testdag georganiseerd. Deze dag was speciaal voor mensen die geinteresseerd zijn om in de Westfield Cup te gaan rijden, zij konden op deze dag de cupracer uitproberen op het circuit. De testdag vond plaats op Zandvoort onder natte omstandigheden.
 
De testrit is zeer goed bevallen. De auto heeft in verhouding tot het gewicht enorm veel vermogen en dat is goed te merken. De accelleratie is super, maar het is daardoor ook een listige auto. Flink gas bijgeven na driekwart van de Hugenholtz-bocht werd direct afgestraft doordat de auto fors uitbrak aan de achterkant. Corrigeren kon niet meer, maar met een 360 kon de weg direct vervolg worden.
 
Ondanks dat niet echt goed getest kon worden door diverse gele vlaggen en de slechte weersomstandigheden was het een geslaagde testdag.

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners