• U bent hier:

Website sponsor

BA-Motorsport actief bij Superleague Zolder!!

11-07-2010, 12:33 Terug naar het overzicht
BA-Motorsport actief bij Superleague Zolder!!
Dankzij bemiddeling tussen de organisatie van Dunlop Special Open en Sven Andries zullen een tiental Westfield rijders in het bijprogramma van de Superleague Formula aan de start verschijnen. De Euro Boss en de Dutch Super Car Challenge maken het tot één van de grootste racespektakels. Naar verwachting zal het evenement 50.000 tot 60.000 bezoekers trekken.
In de Superleague Formula op Zolder heeft BA-Motorsport een fantastisch alternatief voor het uitvallen van het reguliere raceweekend op Zolder van de Westfield Cup. BA-Motorsport zal éénmalig in de Dunlop Special Open Trophy klasse zijn opwachting maken tijdens de Superleague Zolder. De voetbalgerelateerde klasse is na de F1 de meest aansprekende klasse waarin verschillende voormalige F1-rijders aan mee doen zoals de rotterdammer Robert Doornbos.
 
De absolute top raceklasses zoals Superleague Formula, Dutch Super Car Challenge, Boss GP, Benelux Formule Ford en de Dunlop Special Open Trophy maken dit weekend een waar racespectakel.
Met naar verwachting 50.000 - 60.000 bezoekers zal het één van de grootste evenementen zijn. Traditiegetrouw zal RTL GP verslag doen van de Superleague Formula en SBS6 zal verslag doen van de Dutch Super Car Challenge.
 
BA-Motorsport heeft voor geinteresseerden en tegen een kleine vergoeding een aantal Paddock kaarten voor het weekend ter beschikking. Wilt u kaarten bestellen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen middels het contactformulier of door ons een mail te sturen.
 
Klik hier voor meer informatie over het superraceweekend
Klik hier voor meer informatie over de Dunlop Special Open Trophy

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners