• U bent hier:

Website sponsor

Nieuwe website en nieuw logo

29-01-2010, 16:14 Terug naar het overzicht
Nieuwe website en nieuw logo
Met ingang van vandaag hebben we een eigen website.

Onze sponsor Interwijs uit Meppel heeft deze fantastische site voor ons gemaakt en gelijk ook ons logo volledig gerestyled.
We zijn erg blij met het ontwerp en de nieuwe site.

De website is....
Met ingang van vandaag hebben we een eigen website. Onze sponsor Interwijs uit Meppel heeft deze fantastische site voor ons gemaakt en gelijk ook ons logo volledig gerestyled.
We zijn erg blij met het ontwerp en de nieuwe site.
 
Enkele weken geleden heeft Interwijs toegezegd voor een periode van 2 jaar ons team te willen ondersteunen en voor ons de website en de nieuwsbrief te willen verzorgen. Het resultaat mag er zijn. Een mooie website welke we zelf volledig kunnen beheren en waar we ook onze nieuwsberichten, foto's en sponsoren een mooi plaatsje kunnen geven.
 
De website is volledig gemaakt in Fastview, een softwarepakket gemaakt door Interwijs, waarmee flexibel en zeer snel een website gemaakt en beheerd kan worden. Ook is het mogelijk om door middel van modules zelf te bepalen welke functionaliteit u wenst. Een website kan meegroeien met de behoefte en daardoor hoeft er geen grote initiele investeringen gedaan te worden.
 

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners