• U bent hier:

Website sponsor

Servicetruck BA-Motorsport

06-09-2011, 09:50 Terug naar het overzicht
Servicetruck BA-Motorsport
Velen hebben de servicetruck van BA-Motorsport al mogen zien op de Nederlandse en belgische wegen. Ook op de paddock van het circuit mag de truck op aandacht rekenen.
Mede dankzij de ondersteuning van Cargotec hebben we sinds 2011 de beschikking over een eigen servicetruck. Een truck die plaats biedt aan één raceauto en waarin ook een kleine living is ondergebracht. Gerrit, verantwoordelijk voor de logistiek is blij met deze aanwinst. Alle gereedschappen, onderdelen en overige materialen zoals helmen, pakken e.d. kunnen allemaal in de servicetruck. We kunnen in de dagen voor een race al alles inpakken en klaarzetten. Op de dag zelf hoeven we dan alleen nog maar naar het circuit te rijden en ons daar te installeren.
 
De reacties onderweg zijn ook fantastisch. De zijkant van de vrachtauto is voorzien van een levensgrote foto van een Westfield in actie en ook de sponsoren hebben een mooie plaats gekregen. Erg fraai gedaan door Reclamestudio Jan Dolsma. Al met al opvallende verschijning die veel 'thumbs up' reacties krijgt.
 
De truck is qua intereur nog niet helemaal afgebouwd, maar ook dat vordert gestaag. Met twee slaapplaatsen hebben Gerrit en monteur Rolf de vrijheid om al eerder naar het circuit te vertrekken. In de komende maanden zal de living verder afgebouwd worden en ook het servicegedeelte zal verder ingericht worden.
 
 
 
 
 

                

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners