• U bent hier:

Website sponsor

Partner Atensus gekozen tot eventsponsor Race 2 Assen

30-03-2012, 12:26 Terug naar het overzicht
Partner Atensus gekozen tot eventsponsor Race 2 Assen
Afgelopen donderdagavond is tijdens een spannende loting de trekking geweest van de extra sponsorprijzen. Uit alle cupsponsoren zijn middels loting een aantal speciale prijzen verdeeld, waaronder als hoofdprijs de cupsponsor voor 2012.

BA-Motorsport had voor een aantal partners ook een participatie genomen in de cupsponsoring. Na een spannende loting waarbij de extra prijzen verdeeld werd bleef het tot het laatst spannend. Eerst werden uit alle participaties de pitch elevators verdeeld. Daarna was het de beurt aan de trekking van de podiumsponsors. Met alleen nog de evenementsponsors en het hoofdsponsorschap deden we nog volop mee en wisten we dat in ieder geval een van onze partners een extra prijs zou krijgen. Het werd onze partner Atensus!
Atensus werd als evenementsponsor getrokken en de 2e race van het seizoen zal "Atensus Westfield races" genoemd worden.
 
Toevallig wordt de 2e race op het circuit van Assen verreden. Voor BA-Motorsport en Atensus een thuiswedstrijd. We zullen ons best doen om juist op dit evenement maximaal te scoren.
 
Voor de hoofdprijs, de naamgever voor de cup voor het hele seizoen bleven uiteindelijk 2 kanshebbers over. Onze partner ITicon B.V. en Multegra. Helaas voor partner ITicon ging Multegra uiteindelijk met de hoofdprijs er vandoor.
 
Wij feliciteren Atensus met de prijs en hopen dat de "Atensus Westfield Races", op 8 mei op het TT-circuit in Assen een mooi evenement wordt.
 
 
 

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners