• U bent hier:

Website sponsor

Stichting BA-Motorsport een feit

28-03-2012, 14:00 Terug naar het overzicht
Stichting BA-Motorsport een feit
In de afgelopen jaren zijn onze activiteiten flink gegroeid. Een professionele aanpak en meer activiteiten die ook een andere organisatie vereisen. Met ingang van vandaag is Stichting BA-Motorsport een feit.

Begonnen als een coureur met een auto in 2010 zijn we in de afgelopen jaren steeds verder doorgegroeid. Meer en meer activiteiten zijn we sinds de start gaan uitvoeren. Daar waar we incidenteel andere coureurs hielpen, kwam er begin 2011 al een servicetruck bij en in de loop van het jaar ook een tweede auto voor onze arrive-and-drive programma.
 
Steeds vaker ondersteunen we bij het onderhoud en reparatie van andere auto's en ook begeleiden en ondersteunen we steeds vaker de rijders tijdens de races en trainingen.
Daarnaast vindt ook ons partnerprogramma steeds meer interesse van bedrijven. Om ook richting de toekomst verder te kunnen groeien hebben we met ondersteuning van Stotijn Notariaat gekozen voor de oprichting van een Stichting, Stichting BA-Motorsport.
 
De nieuwe organisatie is met ingang van heden formeel een feit. Het bestuur bestaat uit 4 leden die de belangen van de Stichting zullen behartigen.

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners