• U bent hier:

Website sponsor

Westfield AGAINST CANCER Cup

29-03-2013, 17:30 Terug naar het overzicht
Westfield AGAINST CANCER Cup
Op 28 maart 2013 werd middels loting de opvolger van Multegra als hoofdsponsor van de WestfieldCup getrokken. Dankzij een groot gebaar van Jan Frensch zal de WestfieldCup in 2013 "Westfield AGAINST CANCER Cup" gaan heten.

Zoals ook voorgaand jaar liep de spanning hoog op tijdens de trekking van de extra prijzen voor de cupsponsoren. BA-Motorsport had in samenwerking met ITicon en Atensus ook een participatie voor AgainstCancer genomen. AgainstCancer kreeg wel een extra prijs, echter niet het felbegeerde hoofdsponsorschap van de cup. Jan Frensch van Easywash Den Haag en onlangs weer ingestapt bij de WestfieldCup wist beslag te leggen op de hoofdprijs. Gegrepen door het enthousiasme van BA-Motorsport over AgainstCancer heeft Jan spontaan besloten het hoofdsponsorschap beschikbaar te stellen aan AgainstCancer. Een groots gebaar wat door alle aanwezige leden en sponsoren met luid applaus werd ontvangen.

Met ingang van vandaag zal de cup dan ook verder gaan onder de naam "Westfield Against Cancer Cup". Alle auto's zullen voorzien worden van het logo van racing Against Cancer.

Namens de stichting Against Cancer en Stichting BA-Motorsport danken wij Jan Frensch van Easywash voor dit erg mooie gebaar!!

Voor meer informatie klik hier of kijk op: www.westfieldcup.nl of www.againstcancer.nl

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners