• U bent hier:

Website sponsor

Welkom!

Welkom bij BA-Motorsport. BA-Motorsport is een jong raceteam dat eind 2009 is opgericht. BA-Motorsport streeft er naar om niet alleen mensen voor een betaalbare prijs te laten racen, maar ook om relaties en sponsoren een platform te bieden voor relatiemarketing of personeeluitjes.

Daarnaast zetten wij ons actief in voor de stichting Against Cancer. Deze stichting organiseert uitjes en evenementen voor kinderen die getroffen zijn door kanker.
"Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker"

Wij doen ook mee aan de circuitdag van de Stichting Against Cancer op 7 augustus a.s. Steunt u ons doel, maak dan een donatie over naar de Stichting uit onzer naam en klik hier.

Indien u geinteresseerd bent of wij iets voor u kunnen betekenen kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier op de pagina contact.
 
Wilt u op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes of kans maken om een keer uitgenodigd te worden voor één van de races? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief of
 
In 2019 verschijnen we aan de start van de Westfield Against Cancer Cup
 
 
 

Partner Atensus gekozen tot eventsponsor Race 2 Assen

30-03-2012, 12:26 Terug naar het overzicht
Partner Atensus gekozen tot eventsponsor Race 2 Assen
Afgelopen donderdagavond is tijdens een spannende loting de trekking geweest van de extra sponsorprijzen. Uit alle cupsponsoren zijn middels loting een aantal speciale prijzen verdeeld, waaronder als hoofdprijs de cupsponsor voor 2012.

BA-Motorsport had voor een aantal partners ook een participatie genomen in de cupsponsoring. Na een spannende loting waarbij de extra prijzen verdeeld werd bleef het tot het laatst spannend. Eerst werden uit alle participaties de pitch elevators verdeeld. Daarna was het de beurt aan de trekking van de podiumsponsors. Met alleen nog de evenementsponsors en het hoofdsponsorschap deden we nog volop mee en wisten we dat in ieder geval een van onze partners een extra prijs zou krijgen. Het werd onze partner Atensus!
Atensus werd als evenementsponsor getrokken en de 2e race van het seizoen zal "Atensus Westfield races" genoemd worden.
 
Toevallig wordt de 2e race op het circuit van Assen verreden. Voor BA-Motorsport en Atensus een thuiswedstrijd. We zullen ons best doen om juist op dit evenement maximaal te scoren.
 
Voor de hoofdprijs, de naamgever voor de cup voor het hele seizoen bleven uiteindelijk 2 kanshebbers over. Onze partner ITicon B.V. en Multegra. Helaas voor partner ITicon ging Multegra uiteindelijk met de hoofdprijs er vandoor.
 
Wij feliciteren Atensus met de prijs en hopen dat de "Atensus Westfield Races", op 8 mei op het TT-circuit in Assen een mooi evenement wordt.
 
 
 

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners