• U bent hier:

Website sponsor

Partners

 

BA-Motorsport steunt dit jaar Racing Against Cancer. Racing Against Cancer is de nieuwe naam van stichting Racen tegen Kanker. Door de stichting worden al sinds 2004 gezinnen waarvan een kind getroffen is door de ziekte kanker geholpen. Door het organiseren van evenementen met zieke gezinnen maar ook helpen van gezinnen die, doordat ze een kind hebben met kanker, in de financiŽle problemen zijn gekomen. De doelgroep betreft kinderen met kanker in de leeftijd tot 21 jaar.


 

Cargotec is wereldwijd marktleider op het gebied van laad- en lossystemen met een compleet productaanbod voor het laden en afleveren van goederen. De productreeks van Cargotec omvat de merken HIAB, MULTILIFT, MOFFETT, ZEPRO, AMA, LOGLIFT en JONSERED. De onderneming werkt wereldwijd met maar liefst 14 faciliteiten in 10 landen, verkoopbedrijven en vertegenwoordigende bedrijven in 30 landen en meer dan 100 onafhankelijke distributiepartners over de hele wereld. De wereldwijde specialist in oplossingen en services voor het laden en lossen van vracht.

Interwijs B.V.

 
Interwijs BV is al 10 jaar succesvol in de internetbranche, met een team van 8 enthousiaste mensen. Kernactiviteit is het maken van professionele oplossingen op basis van internettechnologie. Gedreven door de instelling dat "oplossingenĒ altijd beter kunnen en voor de gebruiker (klant) een positieve bijdrage leveren aan de bedrijfsvoering of het bedrijfsresultaat. De oplossingen kenmerken zich door eenvoud vanuit de "gebruikerĒ gezien en zijn niet het doel maar een middel. Hierdoor zijn ze steeds in staat om samen met de klant te kijken naar mogelijkheden die het gewenste doel nastreven. Ze zetten zich in voor een langere termijn relatie met de klant. Uiteraard lukt dit alleen als een klant tevreden is met het product of de dienst die wordt geleverd.
 

Atensus

 
Atensus is een bedrijf uit Meppel dat al uw ingenieurs- en adviesdiensten met betrekking tot infrastructuur voor u kan verzorgen. Ze zijn bij uitstek specialist in het ontwikkelen van projecten op gebied van onderhoud of nieuwe aanleg. Van klein tot groot, van eenvoudige, tot gecompliceerde trajecten.
 
Of het nu gaat om projectmanagement, uitvoeringsbegeleiding, risicomanagement, advisering en visievorming;
Bij ATENSUS bent u aan het juiste adres. ATENSUS zorgt ervoor dat ook uw project tot een goed einde wordt gebracht.
 
Daarnaast kan Atensus ook ondersteunen bij het stroomlijnen van het proces en het delen van informatie en kennis. Samenwerking voor het optimale resultaat. Atensus stelt hiervoor haar kennisplatform AT-lectus beschikbaar aan opdrachtgevers.
 

Stotijn Notariaat

Gestart in 2001 is Stotijn Notariaat inmiddels uitgegroeid tot een groot kantoor met acht medewerkers, dat op alle notariŽle vlakken en op het vlak van mediation en (echt)scheidingsbemiddeling een serieuze marktspeler is.
 
Neem je werk serieus en doe dat goed, maar durf ook te lachen met en om je werk. En dat is ook precies wat Stotijn notariaat doet: uw zaken goed en gedegen afwikkelen, zonder te verzanden in stoffigheid en afstandelijkheid. Vanaf de start heeft Stotijn zich als zodanig geprofileerd en gepositioneerd door middel van diverse uitingen in de media en zijn opvallende en spraakmakende advertenties en reclame-uitingen. Stotijn is hiermee innovatief en baanbrekend geweest. Waar het 'not-done' was om als notaris te adverteren, profileerde Johan Stotijn zich met opvallende advertenties, met een frisse knipoog naar het vak en zijn vakgenoten.
 
Wederzijds vertrouwen, open communicatie, zorgvuldigheid, deskundigheid en kwaliteit van de dienstverlening zijn van essentieel belang. Deze aspecten zijn tezamen met onze laagdrempeligheid, betrokkenheid en gunstige tariefstelling de speerpunten van onze kantoorfilosofie. In een sfeer van gastvrijheid, deskundigheid, onpartijdigheid en vertrouwen, spreken wij in begrijpelijke taal uw zaken met u door en leggen wij datgene voor u vast, wat voor u essentieel en waardevol is, zowel zakelijk als in privéopzicht.
 
Stotijn notariaat, ķw notaris in de regio. Waarvan akte!
 

ITicon B.V.

ITicon B.V. is als sinds 1997 gespecialiseerd in het leveren van interim-, project- en servicemanagers. Kenmerkend voor de medewerkers van ITicon B.V. zijn hun enorme drive en betrokkenheid bij de klant. Middels ons contactformulier kunt u meer informatie of contact opnemen met ITicon B.V.
 

 
 

Mediapartners

TimeStarMedia is een media productiebedrijf uit Meppel
Met hun passie voor beeld, verhaal, video, communicatie en techniek maken ze schitterende promotiefilms, instructie-, web- en reclamevideo's. Ook particulieren die een professioneel videoverslag van een bijzondere dag willen kunnen bij deze enthousiaste ondernemers terecht.
 
 
NoSpeedLimits
 
 
Gabor Kristo en Karin Dolman zijn de drijvende krachten achter No Speedlimits. Geen race-evenement gaat voorbij of ze zijn aanwezig om mooie en verrassende plaatjes te schieten. Op hun website www.nospeedlimists.nl vindt u al het autosportnieuws en ook veel foto's van de diverse evenementen. Voor een mooie reportage van uw evenement of van uw race bent u ben hen aan het juiste adres.

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners