• U bent hier:

Website sponsor


Zoals u hebt kunnen lezen of wellicht al heeft gehoord ondersteunt BA-Motorsport dit jaar Stichting Against Cancer. Een stichting die zich inzet voor kinderen die geconfronteerd worden met kanker in de leeftijd tot 21 jaar.

Against Cancer is de nieuwe naam van stichting Racen tegen Kanker. Door de stichting worden al sinds 2004 gezinnen waarvan een kind getroffen is door de ziekte kanker geholpen. Door het organiseren van evenementen met zieke gezinnen maar ook helpen van gezinnen die, doordat ze een kind hebben met kanker, in de financiële problemen zijn gekomen. De doelgroep betreft kinderen met kanker in de leeftijd tot 21 jaar.

Diverse activiteiten
BA-Motorsport zal onder andere aanwezig zijn op de circuitdag waar kinderen met kanker en hun directe familieleden mee mogen 'racen' in één van auto's van BA-Motorsport. Voor ons een relatief kleine moeite, voor hen een onvergetelijke dag en een dag waarbij ze even hun zorgen kunnen vergeten.

Daarnaast proberen we met onze activiteiten geld in te zamelen voor dit goede doel en ook de naamsbekendheid van de stichting te vergroten.

Hoe kunt u helpen?

Sponsoring BA-Motorsport
Allereerst is het natuurlijk mogelijk om als u besluit BA-Motorsport te sponsoren, hierbij afspraken te maken over de tegenprestatie. Zo heeft bijvoorbeeld onze sponsor Adviesbureau Atensus extra middelen beschikbaar gesteld waarmee we de circuitdag mogelijk maken.

Donatie aan Stichting Against Cancer
Op de website van Against Cancer (www.againstcancer.nl) staan alle namen van de deelnemers aan de circuitdag 2013. U kunt deze deelnemers (dus ook BA-Motorsport) ‘sponsoren’ en een donatie doen. Deze giften komen direct bij de Stichting Against Cancer. Een stukje waardering voor het werk van de stichting Against Cancer en onze inzet.
Klik hier om direct een donatie te doen. Elke euro telt mee!

Club van 100
Natuurlijk kosten onze raceactiviteiten en de activiteiten die wij voor Stichting Against Cancer verrichten geld. Voor degene die ons, BA-Motorsport willen ondersteunen en tegelijkertijd ook de activiteiten van Stichting Against Cancer hebben we een zogenaamde "Club van 100" opgezet.

Met de "Club van 100" vragen we bedrijven en instellingen, particulieren om een bedrag van 100 euro te sponsoren aan BA-Motorsport. Van dit bedrag wordt 40% direct gereserveerd voor de Stichting Against Cancer. 10% wordt gebruikt om de naamsbekendheid van de stichting Against Cancer te vergroten (denk aan stickers, uitingen op racekleding, websites, servicetruck etc.). De rest van de donatie wordt gebruikt om de kosten voor de activiteiten van BA-Motorsport te dekken. Dus ook de kosten die gemaakt worden als we kinderen uitnodigen voor een racedag, raceauto beschikbaar stellen voor beurzen etc.

Als tegenprestatie vermelden wij uw bedrijfsnaam, logo op onze speciale "Club van 100" pagina op onze website.

Dus wilt u ons ondersteunen en tegelijk ons helpen met het goede doel? Wordt lid van de "Club van 100" en maak dan 100 euro over op bankrekeningnr.1706.47.056  t.a.v. St. BA-Motorsport, Nijeveen en o.v.v. "Club van 100 RAC

Wij verzoeken bedrijven die ons steunen een logo toe te zenden, waarna we dit zullen plaatsen op onze speciale "Club van 100” pagina op onze website.

Particulier en ook uw steentje bijdragen?
Particulieren die ons ook op deze manier willen ondersteunen kunnen ook een bedrag overmaken op bankrekeningnummer1706.47.056 t.a.v. St. BA-Motorsport, Nijeveen en o.v.v. "Ook wij helpen”.
Ook voor deze donaties geldt dat 40% naar de Stichting Against Cancer gaat. 10% indirect ingezet wordt voor Against Cancer en het restant wordt gebruikt voor de dekking van onze kosten.

Voor meer informatie over wat u kunt doen, neem contact op met ons!

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners