• U bent hier:

Website sponsor

Welkom!

Welkom bij BA-Motorsport. BA-Motorsport is een jong raceteam dat eind 2009 is opgericht. BA-Motorsport streeft er naar om niet alleen mensen voor een betaalbare prijs te laten racen, maar ook om relaties en sponsoren een platform te bieden voor relatiemarketing of personeeluitjes.

Daarnaast zetten wij ons actief in voor de stichting Against Cancer. Deze stichting organiseert uitjes en evenementen voor kinderen die getroffen zijn door kanker.
"Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker"

Wij doen ook mee aan de circuitdag van de Stichting Against Cancer op 7 augustus a.s. Steunt u ons doel, maak dan een donatie over naar de Stichting uit onzer naam en klik hier.

Indien u geinteresseerd bent of wij iets voor u kunnen betekenen kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier op de pagina contact.
 
Wilt u op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes of kans maken om een keer uitgenodigd te worden voor één van de races? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief of
 
In 2019 verschijnen we aan de start van de Westfield Against Cancer Cup
 
 
 

Stichting BA-Motorsport een feit

28-03-2012, 14:00 Terug naar het overzicht
Stichting BA-Motorsport een feit
In de afgelopen jaren zijn onze activiteiten flink gegroeid. Een professionele aanpak en meer activiteiten die ook een andere organisatie vereisen. Met ingang van vandaag is Stichting BA-Motorsport een feit.

Begonnen als een coureur met een auto in 2010 zijn we in de afgelopen jaren steeds verder doorgegroeid. Meer en meer activiteiten zijn we sinds de start gaan uitvoeren. Daar waar we incidenteel andere coureurs hielpen, kwam er begin 2011 al een servicetruck bij en in de loop van het jaar ook een tweede auto voor onze arrive-and-drive programma.
 
Steeds vaker ondersteunen we bij het onderhoud en reparatie van andere auto's en ook begeleiden en ondersteunen we steeds vaker de rijders tijdens de races en trainingen.
Daarnaast vindt ook ons partnerprogramma steeds meer interesse van bedrijven. Om ook richting de toekomst verder te kunnen groeien hebben we met ondersteuning van Stotijn Notariaat gekozen voor de oprichting van een Stichting, Stichting BA-Motorsport.
 
De nieuwe organisatie is met ingang van heden formeel een feit. Het bestuur bestaat uit 4 leden die de belangen van de Stichting zullen behartigen.

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners