• U bent hier:

Website sponsor

Welkom!

Welkom bij BA-Motorsport. BA-Motorsport is een jong raceteam dat eind 2009 is opgericht. BA-Motorsport streeft er naar om niet alleen mensen voor een betaalbare prijs te laten racen, maar ook om relaties en sponsoren een platform te bieden voor relatiemarketing of personeeluitjes.

Daarnaast zetten wij ons actief in voor de stichting Against Cancer. Deze stichting organiseert uitjes en evenementen voor kinderen die getroffen zijn door kanker.
"Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker"

Wij doen ook mee aan de circuitdag van de Stichting Against Cancer op 7 augustus a.s. Steunt u ons doel, maak dan een donatie over naar de Stichting uit onzer naam en klik hier.

Indien u geinteresseerd bent of wij iets voor u kunnen betekenen kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier op de pagina contact.
 
Wilt u op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes of kans maken om een keer uitgenodigd te worden voor één van de races? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief of
 
In 2019 verschijnen we aan de start van de Westfield Against Cancer Cup
 
 
 

Voorlopige kalender WestfieldCup 2012

27-01-2012, 21:19 Terug naar het overzicht
Voorlopige kalender WestfieldCup 2012
Afgelopen winter heeft de Westfield rijdersvereniging niet stil gezeten en is begonnen aan de puzzel die racekalender heet.
De voorlopige kalender voor 2012 is inmiddels bekend. Traditiegetrouw zullen we een aantal malen Zandvoort aandoen, maar ook Assen staat op de kalender en Zolder. De wedstrijd op Zolder is helemaal om naar uit te kijken. In dat weekend zal niet alleen de WestfieldCup maar ook de Swift Cup, de clio Cup en de Dutch supercar challenge hun opwachting maken.
Nog niet definitief bevestigd is de race op Nürnburgring. Deze race staat als seizoenssluiter gepland in oktober. De Westfieldrijdersvereniging is daarnaast nog bezig om nog een race toe te voegen aan de kalender, daar is tot op heden helaas nog niets over te melden.
 
Klik hier voor de nieuwe voorlopige kalender.
 
 

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners