• U bent hier:

Website sponsor

Welkom!

Welkom bij BA-Motorsport. BA-Motorsport is een jong raceteam dat eind 2009 is opgericht. BA-Motorsport streeft er naar om niet alleen mensen voor een betaalbare prijs te laten racen, maar ook om relaties en sponsoren een platform te bieden voor relatiemarketing of personeeluitjes.

Daarnaast zetten wij ons actief in voor de stichting Against Cancer. Deze stichting organiseert uitjes en evenementen voor kinderen die getroffen zijn door kanker.
"Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker"

Wij doen ook mee aan de circuitdag van de Stichting Against Cancer op 7 augustus a.s. Steunt u ons doel, maak dan een donatie over naar de Stichting uit onzer naam en klik hier.

Indien u geinteresseerd bent of wij iets voor u kunnen betekenen kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier op de pagina contact.
 
Wilt u op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes of kans maken om een keer uitgenodigd te worden voor één van de races? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief of
 
In 2019 verschijnen we aan de start van de Westfield Against Cancer Cup
 
 
 

Succesvolle testdag op Zandvoort

26-03-2010, 22:19 Terug naar het overzicht
Succesvolle testdag op Zandvoort
De vuurdoop van de nieuwe auto vond vrijdag 26 maart plaats tijdens de collectieve Westfield Testdag. De Westfield was pas donderdagavond laat klaar voor de eerste test. (met film!)
De vuurdoop van de nieuwe auto vond vrijdag 26 maart plaats tijdens de collectieve Westfield Testdag. De Westfield was pas donderdagavond laat terug uit Lelystad waar de auto door Westfield Racing was gekeurd. Maagdelijk wit en nog niet bestickerd vertrok de auto vrijdagmorgen al in alle vroegte naar Zandvoort om daar getest te worden.
 
En met succes! De auto hield zich prima en na 's morgens een aantal kleine problemen opgelost te hebben konden we 's middags al werken aan de afstelling van de auto. Tijdens deze collectieve testdag werden we ondersteund door een aantal ervaren en gerenommeerde instructeurs zoals Jaap van Lagen, Tim Coronel, Huub Vermeulen, Thomas Bangma en vele anderen. Samen met hun werden de ideale lijnen nog eens aangescherpt. Klik hier voor foto's van deze dag.
 
Film van deze dag (op 1,50 laat instructeur Thomas Bangma me zien hoe het niet moet!):
 
 

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners