• U bent hier:

Website sponsor

Welkom!

Welkom bij BA-Motorsport. BA-Motorsport is een jong raceteam dat eind 2009 is opgericht. BA-Motorsport streeft er naar om niet alleen mensen voor een betaalbare prijs te laten racen, maar ook om relaties en sponsoren een platform te bieden voor relatiemarketing of personeeluitjes.

Daarnaast zetten wij ons actief in voor de stichting Against Cancer. Deze stichting organiseert uitjes en evenementen voor kinderen die getroffen zijn door kanker.
"Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker"

Wij doen ook mee aan de circuitdag van de Stichting Against Cancer op 7 augustus a.s. Steunt u ons doel, maak dan een donatie over naar de Stichting uit onzer naam en klik hier.

Indien u geinteresseerd bent of wij iets voor u kunnen betekenen kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier op de pagina contact.
 
Wilt u op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes of kans maken om een keer uitgenodigd te worden voor één van de races? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief of
 
In 2019 verschijnen we aan de start van de Westfield Against Cancer Cup
 
 
 

Seizoensstart a.s. weekend

09-04-2010, 23:04 Terug naar het overzicht
Seizoensstart a.s. weekend
Aanstaand weekend is het dan eindelijk zover en begint voor de Westfield Cup het seizoen. De eerste wedstrijd vindt op zondag 11 april plaats op Circuitpark Zandvoort
Aanstaand weekend is het dan eindelijk zover en begint voor de Westfield Cup het seizoen. De eerste wedstrijd vindt op zondag 11 april plaats op Circuitpark Zandvoort. 's morgens vinden de vrije training en de kwalificaties plaats waarna 's middags twee voor het klassement tellende sprint races. Volgens de eerste berichten zullen in ieder geval meer dan 40 deelnemers aan de start verschijnen.

Onze Westfield met startnummer 81 is door Gerrit, Rolf en Patrick helemaal nagekeken en staat klaar voor de eerste wedstrijd.

Inmiddels is ook bekend geworden dat Westfield een overeenkomst heeft gesloten met
http://www.racexpress.com/
Racexpress.com zal verslagen, foto's en achtergronden van de wedstrijden publiceren.

Voor meer nieuws zie ook dit nieuwsitem op autosport.nl

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners