• U bent hier:

Website sponsor

Welkom!

Welkom bij BA-Motorsport. BA-Motorsport is een jong raceteam dat eind 2009 is opgericht. BA-Motorsport streeft er naar om niet alleen mensen voor een betaalbare prijs te laten racen, maar ook om relaties en sponsoren een platform te bieden voor relatiemarketing of personeeluitjes.

Daarnaast zetten wij ons actief in voor de stichting Against Cancer. Deze stichting organiseert uitjes en evenementen voor kinderen die getroffen zijn door kanker.
"Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker"

Wij doen ook mee aan de circuitdag van de Stichting Against Cancer op 7 augustus a.s. Steunt u ons doel, maak dan een donatie over naar de Stichting uit onzer naam en klik hier.

Indien u geinteresseerd bent of wij iets voor u kunnen betekenen kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier op de pagina contact.
 
Wilt u op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes of kans maken om een keer uitgenodigd te worden voor één van de races? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief of
 
In 2019 verschijnen we aan de start van de Westfield Against Cancer Cup
 
 
 

MediumWare B.V. nieuwe subsponsor 2010!

15-04-2010, 20:22 Terug naar het overzicht
MediumWare B.V. nieuwe subsponsor 2010!
We zijn zeer verheugd te kunnen melden dat MediumWare B.V. uit Meppel besloten heeft ons dit jaar te ondersteunen. Directeur en mede-eigenaar Jan Slomp ziet veel raakvlakken tussen ICT en de snelheid in de autoracerij.
We zijn zeer verheugd te kunnen melden dat MediumWare B.V. uit Meppel besloten heeft ons dit jaar te ondersteunen. Directeur en mede-eigenaar Jan Slomp ziet veel raakvlakken tussen ICT en de snelheid in de autoracerij. De professionele instelling en de persoonlijke betrokkenheid bij BA-Motorsport maakte zijn besluit eenvoudig.

MediumWare BV is inmiddels al 5 jaar actief als winkel / groothandel in computers, randapparatuur en supplies in Meppel. Ook is MediumWare B.V. gespecialiseerd in het beheren van bedrijfsnetwerken en Microsoft servers. Als Small Business Specialist is MediumWare het aanspreekpunt voor het midden- en kleinbedrijf in Meppel.
 
MediumWare B.V. beschikt ook over een eigen reparatieafdeling waar de meest uiteenlopende computerproblemen kunnen worden verholpen. Klik hier voor meer informatie over MediumWare B.V.

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners