• U bent hier:

Website sponsor

Welkom!

Welkom bij BA-Motorsport. BA-Motorsport is een jong raceteam dat eind 2009 is opgericht. BA-Motorsport streeft er naar om niet alleen mensen voor een betaalbare prijs te laten racen, maar ook om relaties en sponsoren een platform te bieden voor relatiemarketing of personeeluitjes.

Daarnaast zetten wij ons actief in voor de stichting Against Cancer. Deze stichting organiseert uitjes en evenementen voor kinderen die getroffen zijn door kanker.
"Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker"

Wij doen ook mee aan de circuitdag van de Stichting Against Cancer op 7 augustus a.s. Steunt u ons doel, maak dan een donatie over naar de Stichting uit onzer naam en klik hier.

Indien u geinteresseerd bent of wij iets voor u kunnen betekenen kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier op de pagina contact.
 
Wilt u op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes of kans maken om een keer uitgenodigd te worden voor één van de races? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief of
 
In 2019 verschijnen we aan de start van de Westfield Against Cancer Cup
 
 
 

Diverse artikelen in de media

17-04-2010, 22:40 Terug naar het overzicht
Diverse artikelen in de media
In de afgelopen week hebben diverse media weer geschreven over de Westfield Cup en met name de 1e wedstrijd van het seizoen. Hier vindt u een overzicht van de artikelen.
In de afgelopen week hebben diverse media weer geschreven over de Westfield Cup en met name de 1e wedstrijd van het seizoen. Hieronder vindt u een overzicht van diverse artikelen in de media van de afgelopen week.
 
Voor een mooi verslag van het 1e raceweekend door Casper Bekking van RaceXpress.com  klik hier
 
Klik hier voor het artikel dat we vonden op de site van de DNRT.
 
Met deze link gaat u naar de foto's van Westfield.
 
 

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners