• U bent hier:

Website sponsor

Welkom!

Welkom bij BA-Motorsport. BA-Motorsport is een jong raceteam dat eind 2009 is opgericht. BA-Motorsport streeft er naar om niet alleen mensen voor een betaalbare prijs te laten racen, maar ook om relaties en sponsoren een platform te bieden voor relatiemarketing of personeeluitjes.

Daarnaast zetten wij ons actief in voor de stichting Against Cancer. Deze stichting organiseert uitjes en evenementen voor kinderen die getroffen zijn door kanker.
"Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker"

Wij doen ook mee aan de circuitdag van de Stichting Against Cancer op 7 augustus a.s. Steunt u ons doel, maak dan een donatie over naar de Stichting uit onzer naam en klik hier.

Indien u geinteresseerd bent of wij iets voor u kunnen betekenen kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier op de pagina contact.
 
Wilt u op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes of kans maken om een keer uitgenodigd te worden voor één van de races? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief of
 
In 2019 verschijnen we aan de start van de Westfield Against Cancer Cup
 
 
 

Diverse artikelen in de media

19-05-2010, 11:28 Terug naar het overzicht
Diverse artikelen in de media
Een interview met Patrick, nieuws over de Westfield Cup en diverse foto's en filmpjes zijn in de media verschenen. U vindt hier een overzicht van wat wij gevonden hebben.
In de afgelopen week hebben diverse media weer geschreven over de Westfield Cup en met name de 3e wedstrijd van het seizoen. Patrick is door RaceXpress geinterviewd, foto's van de natte race zijn gemaakt en een mooi onboard filmpje van Co de Vet waarin de zeer goede start en het foutje van Patrick goed te zien zijn.
 
 
Hieronder vindt u een overzicht van diverse artikelen in de media van de afgelopen week. 
Het mooie verslag van het 3e raceweekend van RaceXpress.com inclusief het interview met Patrick is door diverse media gepubliceerd. Hieronder vindt u een overzicht:
 
Klik hier voor een onboard film van Co de Vet van de 1e sprintrace op Zandvoort.
Mooi te zien hoe Patrick die achter Co startte meerdere mensen bij de start inhaalt. Hierna een paar auto's passeert die gespint zijn in de Hugenholtz-bocht, maar vervolgens zelf bij het uitkomen van deze bocht het vermogen van de auto iets te snel loslaat op het asfalt en ook spint.
Film laat ook duidelijk zien wat wij bedoelen met zeer natte omstandigheden.
 
 
Met deze link gaat u naar de foto's van Westfield.

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners