• U bent hier:

Website sponsor

Welkom!

Welkom bij BA-Motorsport. BA-Motorsport is een jong raceteam dat eind 2009 is opgericht. BA-Motorsport streeft er naar om niet alleen mensen voor een betaalbare prijs te laten racen, maar ook om relaties en sponsoren een platform te bieden voor relatiemarketing of personeeluitjes.

Daarnaast zetten wij ons actief in voor de stichting Against Cancer. Deze stichting organiseert uitjes en evenementen voor kinderen die getroffen zijn door kanker.
"Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker"

Wij doen ook mee aan de circuitdag van de Stichting Against Cancer op 7 augustus a.s. Steunt u ons doel, maak dan een donatie over naar de Stichting uit onzer naam en klik hier.

Indien u geinteresseerd bent of wij iets voor u kunnen betekenen kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier op de pagina contact.
 
Wilt u op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes of kans maken om een keer uitgenodigd te worden voor één van de races? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief of
 
In 2019 verschijnen we aan de start van de Westfield Against Cancer Cup
 
 
 

Sponsordag 2010 - prijswinnaars bekend!

03-06-2010, 21:32 Terug naar het overzicht
Sponsordag 2010 - prijswinnaars bekend!
Zondag 13 juni vindt de jaarlijkse sponsordag plaats. De sponsordag wordt georganiseerd door DNRT en op deze dag kunnen teams sponsoren, relaties en andere gasten meenemen op het circuit. BA-Motorsport zal deze dag aanwezig zijn en diverse genodigden laten ervaren hoe het is om over het circuit van Zandvoort te racen.
Naast vanzelfsprekend de sponsoren en relaties die deze dag mee mogen rijden heeft BA-Motorsport een tweetal gelukkigen die voor deze dag uitgenodigd worden.
 
Uit alle ingeschrevenen van de nieuwsbrief zijn 2 winnaars getrokken die mee mogen rijden tijdens deze dag. De gelukkige winnaars zijn:
Gerrit Veenema en Martin Snippert
 
Wij wensen hun veel plezier tijdens de flying laps over het circuit.

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners