• U bent hier:

Website sponsor

Welkom!

Welkom bij BA-Motorsport. BA-Motorsport is een jong raceteam dat eind 2009 is opgericht. BA-Motorsport streeft er naar om niet alleen mensen voor een betaalbare prijs te laten racen, maar ook om relaties en sponsoren een platform te bieden voor relatiemarketing of personeeluitjes.

Daarnaast zetten wij ons actief in voor de stichting Against Cancer. Deze stichting organiseert uitjes en evenementen voor kinderen die getroffen zijn door kanker.
"Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker"

Wij doen ook mee aan de circuitdag van de Stichting Against Cancer op 7 augustus a.s. Steunt u ons doel, maak dan een donatie over naar de Stichting uit onzer naam en klik hier.

Indien u geinteresseerd bent of wij iets voor u kunnen betekenen kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier op de pagina contact.
 
Wilt u op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes of kans maken om een keer uitgenodigd te worden voor één van de races? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief of
 
In 2019 verschijnen we aan de start van de Westfield Against Cancer Cup
 
 
 

Sponsordag BA-Motorsport enorm succes!

15-06-2010, 12:59 Terug naar het overzicht
Sponsordag BA-Motorsport enorm succes!
Zondag 13 juni vond de jaarlijkse sponsordag van de DNRT plaats. BA-Motorsport had diverse (potentiele) sponsoren, relaties en teamgenoten uitgenodigd voor deze dag. Het was een fantastische dag met mooi weer, zeer enthousiaste mensen, goede catering en een gezellige borrel nadien.
Diverse genodigden waren deze dag aanwezig op circuitpark Zandvoort voor de jaarlijkse sponsordag. Voor velen een kijkje achter de schermen en een mooi moment om de sfeer te proeven. Alle klassen uit de DNRT varierend van Ymor VW cup, KTM XBow's tot zware 6.0 liter V8 auto's waren vertegenwoordigd. Een enorme drukte op het circuit waar iedereen het tempo enigszins aanpastte en rekening hield met elkaar.
 
Een aantal genodigden mochten meerijden met coureur Patrick in de Westfield met nr. 81 en ervaren hoe het is om in een raceauto te rijden. Als één van de snelste auto's op de baan deze dag konden ze meemaken wat close racing is of hoe het is om anderen in te halen.
 
 
De enorme acceleratie, de bochtensnelheid en met name de hoogte van de curbstones in combinatie met de lage zitpositie werd door de deelnemers als zeer indrukwekkend gevonden.
 
Tussen 12:00 en 13:00 konden ook kinderen meerijden tijdens het zogenaamde Guppy-rijden. Vanzelfsprekend is het tempo dan zeer laag en wordt inhalen slechts zeer berekenend gedaan. Louter stralende gezichten van al die kinderen die dag van hun leven hadden!
 
 
Tussen de middag konden de genodigden genieten van een zeer smakelijk buffet en in de loop van middag kon men nagenieten van de dag met een hapje en een drankje.
 
 
De reacties nadien waren dan ook overweldigend. Een belevenis die velen nog lang zullen heugen.
 
Klik hier voor de foto's van deze dag.

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners