• U bent hier:

Website sponsor

Welkom!

Welkom bij BA-Motorsport. BA-Motorsport is een jong raceteam dat eind 2009 is opgericht. BA-Motorsport streeft er naar om niet alleen mensen voor een betaalbare prijs te laten racen, maar ook om relaties en sponsoren een platform te bieden voor relatiemarketing of personeeluitjes.

Daarnaast zetten wij ons actief in voor de stichting Against Cancer. Deze stichting organiseert uitjes en evenementen voor kinderen die getroffen zijn door kanker.
"Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker"

Wij doen ook mee aan de circuitdag van de Stichting Against Cancer op 7 augustus a.s. Steunt u ons doel, maak dan een donatie over naar de Stichting uit onzer naam en klik hier.

Indien u geinteresseerd bent of wij iets voor u kunnen betekenen kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier op de pagina contact.
 
Wilt u op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes of kans maken om een keer uitgenodigd te worden voor één van de races? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief of
 
In 2019 verschijnen we aan de start van de Westfield Against Cancer Cup
 
 
 

Testdag Westfield Zandvoort

16-11-2009, 20:42 Terug naar het overzicht
Testdag Westfield Zandvoort
Zaterdag 14 november organiseerde Westfield een testdag op Zandvoort. Deze dag was speciaal voor mensen die geinteresseerd zijn om in de Westfield Cup te gaan rijden, zij konden op deze dag de cupracer uitproberen op het circuit.
De testdag vond plaats op ............
Afgelopen zaterdag werd door Westfield een testdag georganiseerd. Deze dag was speciaal voor mensen die geinteresseerd zijn om in de Westfield Cup te gaan rijden, zij konden op deze dag de cupracer uitproberen op het circuit. De testdag vond plaats op Zandvoort onder natte omstandigheden.
 
De testrit is zeer goed bevallen. De auto heeft in verhouding tot het gewicht enorm veel vermogen en dat is goed te merken. De accelleratie is super, maar het is daardoor ook een listige auto. Flink gas bijgeven na driekwart van de Hugenholtz-bocht werd direct afgestraft doordat de auto fors uitbrak aan de achterkant. Corrigeren kon niet meer, maar met een 360 kon de weg direct vervolg worden.
 
Ondanks dat niet echt goed getest kon worden door diverse gele vlaggen en de slechte weersomstandigheden was het een geslaagde testdag.

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners