• U bent hier:

Website sponsor

Welkom!

Welkom bij BA-Motorsport. BA-Motorsport is een jong raceteam dat eind 2009 is opgericht. BA-Motorsport streeft er naar om niet alleen mensen voor een betaalbare prijs te laten racen, maar ook om relaties en sponsoren een platform te bieden voor relatiemarketing of personeeluitjes.

Daarnaast zetten wij ons actief in voor de stichting Against Cancer. Deze stichting organiseert uitjes en evenementen voor kinderen die getroffen zijn door kanker.
"Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker"

Wij doen ook mee aan de circuitdag van de Stichting Against Cancer op 7 augustus a.s. Steunt u ons doel, maak dan een donatie over naar de Stichting uit onzer naam en klik hier.

Indien u geinteresseerd bent of wij iets voor u kunnen betekenen kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier op de pagina contact.
 
Wilt u op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes of kans maken om een keer uitgenodigd te worden voor één van de races? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief of
 
In 2019 verschijnen we aan de start van de Westfield Against Cancer Cup
 
 
 

Annulering Zolder 10&11 juli 2010

24-06-2010, 10:54 Terug naar het overzicht
Annulering Zolder 10&11 juli 2010
Helaas hebben we bericht ontvangen dat het raceweekend op Zolder van 10&11 juli geen doorgang zal vinden.
De organisator van de Westfield Cup, Westfield Racing heeft vandaag meegedeeld dat het raceweekend van 10 en 11 juli op Zolder geen doorgang zal vinden. De race telde mee voor zowel het NL-klassement als het EU-klassement.
Reden voor de annulering is dat onze klasse, die oorspronkelijk niet gepland stond voor dit weekend als eerste is afgevallen door problemen rondom de vergunning.
 
Na meerdere wijzigingen uiteindelijk dus geen raceweekend op Zolder en geen raceweekend op Oschersleben.
 
De eerstvolgende race is nu op 8 augustus op Zandvoort.

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners