• U bent hier:

Website sponsor

Welkom!

Welkom bij BA-Motorsport. BA-Motorsport is een jong raceteam dat eind 2009 is opgericht. BA-Motorsport streeft er naar om niet alleen mensen voor een betaalbare prijs te laten racen, maar ook om relaties en sponsoren een platform te bieden voor relatiemarketing of personeeluitjes.

Daarnaast zetten wij ons actief in voor de stichting Against Cancer. Deze stichting organiseert uitjes en evenementen voor kinderen die getroffen zijn door kanker.
"Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker"

Wij doen ook mee aan de circuitdag van de Stichting Against Cancer op 7 augustus a.s. Steunt u ons doel, maak dan een donatie over naar de Stichting uit onzer naam en klik hier.

Indien u geinteresseerd bent of wij iets voor u kunnen betekenen kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier op de pagina contact.
 
Wilt u op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes of kans maken om een keer uitgenodigd te worden voor één van de races? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief of
 
In 2019 verschijnen we aan de start van de Westfield Against Cancer Cup
 
 
 

Diverse artikelen in de media

25-06-2010, 13:28 Terug naar het overzicht
Diverse artikelen in de media
Met dank aan collega coureurs zijn weer vele filmpjes op internet verschenen. Fraaie inhaalacties, kostbare fouten, kleine foutjes, veel is hierbij terug te zien.
Ook heeft Autosport.nl een mooi verslag over het raceweekend in Hockenheim gepubliceerd
Klik hier voor het verslag van Autosport.nl.
 
Race 2, Hockenheim
Willem Vriend in de film '2 Close Racing', waarin in hij zijn liefde voor achterlichten laat zien. Klik hier
Co de Vet die zich in het begin verremt (bijna aanrijding met Patrick) en Patrick die zich verremt en off-road gaat. Klik hier
 
Race 3, Hockenheim:
Film van Willem Vriend met daarin mooie inhaalacties van Patrick op Willem en anderen (ronde 1 t/m 4): Klik hier
Film van Willem Vriend met daarin het gevecht tussen Willem en Patrick en de vreemde spin in ronde 5 van Patrick: Klik hier

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners