• U bent hier:

Website sponsor

Welkom!

Welkom bij BA-Motorsport. BA-Motorsport is een jong raceteam dat eind 2009 is opgericht. BA-Motorsport streeft er naar om niet alleen mensen voor een betaalbare prijs te laten racen, maar ook om relaties en sponsoren een platform te bieden voor relatiemarketing of personeeluitjes.

Daarnaast zetten wij ons actief in voor de stichting Against Cancer. Deze stichting organiseert uitjes en evenementen voor kinderen die getroffen zijn door kanker.
"Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker"

Wij doen ook mee aan de circuitdag van de Stichting Against Cancer op 7 augustus a.s. Steunt u ons doel, maak dan een donatie over naar de Stichting uit onzer naam en klik hier.

Indien u geinteresseerd bent of wij iets voor u kunnen betekenen kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier op de pagina contact.
 
Wilt u op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes of kans maken om een keer uitgenodigd te worden voor één van de races? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief of
 
In 2019 verschijnen we aan de start van de Westfield Against Cancer Cup
 
 
 

Nieuwe website en nieuw logo

29-01-2010, 16:14 Terug naar het overzicht
Nieuwe website en nieuw logo
Met ingang van vandaag hebben we een eigen website.

Onze sponsor Interwijs uit Meppel heeft deze fantastische site voor ons gemaakt en gelijk ook ons logo volledig gerestyled.
We zijn erg blij met het ontwerp en de nieuwe site.

De website is....
Met ingang van vandaag hebben we een eigen website. Onze sponsor Interwijs uit Meppel heeft deze fantastische site voor ons gemaakt en gelijk ook ons logo volledig gerestyled.
We zijn erg blij met het ontwerp en de nieuwe site.
 
Enkele weken geleden heeft Interwijs toegezegd voor een periode van 2 jaar ons team te willen ondersteunen en voor ons de website en de nieuwsbrief te willen verzorgen. Het resultaat mag er zijn. Een mooie website welke we zelf volledig kunnen beheren en waar we ook onze nieuwsberichten, foto's en sponsoren een mooi plaatsje kunnen geven.
 
De website is volledig gemaakt in Fastview, een softwarepakket gemaakt door Interwijs, waarmee flexibel en zeer snel een website gemaakt en beheerd kan worden. Ook is het mogelijk om door middel van modules zelf te bepalen welke functionaliteit u wenst. Een website kan meegroeien met de behoefte en daardoor hoeft er geen grote initiele investeringen gedaan te worden.
 

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners