• U bent hier:

Website sponsor

Welkom!

Welkom bij BA-Motorsport. BA-Motorsport is een jong raceteam dat eind 2009 is opgericht. BA-Motorsport streeft er naar om niet alleen mensen voor een betaalbare prijs te laten racen, maar ook om relaties en sponsoren een platform te bieden voor relatiemarketing of personeeluitjes.

Daarnaast zetten wij ons actief in voor de stichting Against Cancer. Deze stichting organiseert uitjes en evenementen voor kinderen die getroffen zijn door kanker.
"Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker"

Wij doen ook mee aan de circuitdag van de Stichting Against Cancer op 7 augustus a.s. Steunt u ons doel, maak dan een donatie over naar de Stichting uit onzer naam en klik hier.

Indien u geinteresseerd bent of wij iets voor u kunnen betekenen kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier op de pagina contact.
 
Wilt u op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes of kans maken om een keer uitgenodigd te worden voor één van de races? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief of
 
In 2019 verschijnen we aan de start van de Westfield Against Cancer Cup
 
 
 

Diverse artikelen in de media

12-09-2010, 21:23 Terug naar het overzicht
Diverse artikelen in de media
In de afgelopen weken zijn wederom diverse artikelen verschenen in de media naar aanleiding van de verreden races. BA-Motorsport heeft een selectie gemaakt.
Klik hier voor het verslag van RaceXpress naar aanleiding van de 7e race.

Zandvoort 5 september:
In race 1 haalt Willem Vriend, Patrick in bij het ingaan van de Audi-S. Klik hier voor de video waarin de start en de inhaalactie (2.00 minuten).
 
 
Klik hier voor een onboard film van Willem Vriend. Na 2.38 is te zien hoe Patrick Boxem (nr.81) in de tweede race Willem inhaalt, de chaos omzeilt en maar liefst 8 plaatsen wint. Ook is bij 4.53 goed te zien hoe Patrick bij het insturen op knappe manier de controle over de raceauto behoudt nadat hij over koelvloeistof wegglijdt. Hierop volgt ook de code 60.
 
In onderstaande filmpjes kunt de laatste ronde zien van de koplopers met daarin de veelbesproken Code Rood situatie.

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners