• U bent hier:

Website sponsor

Welkom!

Welkom bij BA-Motorsport. BA-Motorsport is een jong raceteam dat eind 2009 is opgericht. BA-Motorsport streeft er naar om niet alleen mensen voor een betaalbare prijs te laten racen, maar ook om relaties en sponsoren een platform te bieden voor relatiemarketing of personeeluitjes.

Daarnaast zetten wij ons actief in voor de stichting Against Cancer. Deze stichting organiseert uitjes en evenementen voor kinderen die getroffen zijn door kanker.
"Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker"

Wij doen ook mee aan de circuitdag van de Stichting Against Cancer op 7 augustus a.s. Steunt u ons doel, maak dan een donatie over naar de Stichting uit onzer naam en klik hier.

Indien u geinteresseerd bent of wij iets voor u kunnen betekenen kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier op de pagina contact.
 
Wilt u op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes of kans maken om een keer uitgenodigd te worden voor één van de races? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief of
 
In 2019 verschijnen we aan de start van de Westfield Against Cancer Cup
 
 
 

Programma Nurnbergring 22 en 23 oktober 2010

26-09-2010, 09:31 Terug naar het overzicht
Programma Nurnbergring 22 en 23 oktober 2010
22 en 23 oktober staat de laatste wedstrijd gepland in de Wesfield Cup. Deze wedstrijd telt mee voor Europees Kampioenschap. Zouden we onze mooie 6e plaats in het kampioenschap kunnen behouden?
Na het goede resultaat in de voorgaande EU-race op Zandvoort is het team erop gebrand om de lijn door te zetten en het seizoen te eindigen in de top 6 van het EU-klassement. In het vrijgegeven voorlopige programma wordt de race verreden over 2 dagen te weten vrijdag 22 en zaterdag 23 oktober.

Klik hier voor het voorlopige programma van 22 en 23 oktober op het F1-circuit Nurnbergring.
 
Geen sponsor, maar vindt u het toch leuk eens een dag bij te wonen?
Dit kan op twee manieren:
Meld u aan voor de nieuwsbrief. Af en toe verloten wij onder degene die lid zijn van onze nieuwsbrief leuke prijsjes waaronder een verzorgde dag mee naar de races;
Bestel kaartjes voor een verzorgde dag of middag via info@ba-motorsport.nl

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners