• U bent hier:

Website sponsor

Welkom!

Welkom bij BA-Motorsport. BA-Motorsport is een jong raceteam dat eind 2009 is opgericht. BA-Motorsport streeft er naar om niet alleen mensen voor een betaalbare prijs te laten racen, maar ook om relaties en sponsoren een platform te bieden voor relatiemarketing of personeeluitjes.

Daarnaast zetten wij ons actief in voor de stichting Against Cancer. Deze stichting organiseert uitjes en evenementen voor kinderen die getroffen zijn door kanker.
"Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker"

Wij doen ook mee aan de circuitdag van de Stichting Against Cancer op 7 augustus a.s. Steunt u ons doel, maak dan een donatie over naar de Stichting uit onzer naam en klik hier.

Indien u geinteresseerd bent of wij iets voor u kunnen betekenen kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier op de pagina contact.
 
Wilt u op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes of kans maken om een keer uitgenodigd te worden voor één van de races? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief of
 
In 2019 verschijnen we aan de start van de Westfield Against Cancer Cup
 
 
 

Uitslag definitief - tussenstand bekend

01-10-2010, 11:59 Terug naar het overzicht
Uitslag definitief - tussenstand bekend
De uitslag van de veelbesproken race op Zandvoort van 5 september is definitief. Dit betekent dat de 4e plaats in de 2e race en de 5e overall plaats definitief geworden is.
De nieuwe tussenstand is dan nu ook bekend geworden en zoals verwacht levert dit voor Patrick Boxem uitkomend voor BA-Motorsport een 6e plaats op in de tussenstand in het Europees kampioenschap. Na Patrick's debuut begin dit jaar in de autosport heeft Patrick laten zien snel het racen op te pakken. De eerste 2 races eindigde Patrick verdienstelijk in de middenmoot om daarna zich bij de kop van het veld te melden.
 
Met solide finishes tegen de top 10 werd op de buitenlandse circuits al voorzichtig een visitekaartje afgegeven en klom Patrick op naar de 6e plaats overall in het EU-klassement. Een voorlopige kroon op het werk kwam dan op 5 september met een 4e plaats. BA-Motorsport houdt hierdoor de 6e plaats in het EU-kampioenschap en Patrick wint in zijn Rookie jaar direct zijn eerste beker. Met nog 1 wedstrijd weekend te gaan richt BA-Motorsport al zijn pijlen op dit weekend om de 6e plaats te verdedigen. Belangrijkste concurrenten voor de 6e plaats zijn Philip Walter, Willem Vriend en Frank Lenselink. De 5e plaats van Co de Vet is theoretisch nog mogelijk, maar alleen indien Co de Vet een dramatisch weekend kent en Patrick een meer dan uitstekend weekend.
 
In het Nederlands kampioenschap staan we momenteel 13e van de 50 deelnemers. Een tweetal onfortuinlijke weekenden leverden geen tot weinig punten op, waardoor we in dit klassement lager staan. Met nog 1 wedstrijd te gaan is een top 10 in de eindklassering het hoogst haalbare. Aangezien de laatste wedstrijd van het Nederlands Kampioenschap slechts 4 dagen voor de race op Nurnbergring is, wordt overwogen de wedstrijd op Zandvoort te laten schieten.
 
Al met al is het seizoen 2010 nu al op alle punten zeer geslaagd. Vooraf hadden we als doel gesteld in de top 30 mee te willen rijden en aansluiting te zoeken met de top 20. Doelstelling die we ruimschoots hebben gehaald.
 
Klik hier voor de actuele stand in de kampioenschappen.

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners