• U bent hier:

Website sponsor

Welkom!

Welkom bij BA-Motorsport. BA-Motorsport is een jong raceteam dat eind 2009 is opgericht. BA-Motorsport streeft er naar om niet alleen mensen voor een betaalbare prijs te laten racen, maar ook om relaties en sponsoren een platform te bieden voor relatiemarketing of personeeluitjes.

Daarnaast zetten wij ons actief in voor de stichting Against Cancer. Deze stichting organiseert uitjes en evenementen voor kinderen die getroffen zijn door kanker.
"Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker"

Wij doen ook mee aan de circuitdag van de Stichting Against Cancer op 7 augustus a.s. Steunt u ons doel, maak dan een donatie over naar de Stichting uit onzer naam en klik hier.

Indien u geinteresseerd bent of wij iets voor u kunnen betekenen kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier op de pagina contact.
 
Wilt u op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes of kans maken om een keer uitgenodigd te worden voor één van de races? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief of
 
In 2019 verschijnen we aan de start van de Westfield Against Cancer Cup
 
 
 

Programma Nurnberg - 3 manches!

12-10-2010, 12:23 Terug naar het overzicht
Programma Nurnberg - 3 manches!
Het voorlopig definitieve programma voor de laatste race van het seizoen op het beroemde F1-circuit van Nurnberg is bekend gemaakt. In plaats van 2 manches zullen dit weekend 3 sprintwedstrijden verreden worden.
Het laatste raceweekend van de Westfield Cup vindt plaats op 22 en 23 oktober. Op vrijdag en zaterdag worden de races verreden, waarbij op vrijdag een vrije training, tijdtraining en een sprintwedstrijd gepland staan. Op zaterdag worden vervolgens nog eens 2 wedstrijden verreden.
 
De wedstrijden tellen alle drie mee voor het Europees kampioenschap van de Westfield Cup en voor ons de schone taak te proberen onze 6e plaats veilig te stellen. Patrick heeft nog een kleine kans om uiteindelijk als 5e te eindigen, maar dan moet veel meezitten en Co de Vet fouten maken. Daarnaast zijn een drietal rijders die ook azen op een plek bij de eerste 6 in de eindrangschikking. Het belooft dan ook een spannenden ontknoping te worden.
 
Klik hier voor het programma

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners