• U bent hier:

Website sponsor

Welkom!

Welkom bij BA-Motorsport. BA-Motorsport is een jong raceteam dat eind 2009 is opgericht. BA-Motorsport streeft er naar om niet alleen mensen voor een betaalbare prijs te laten racen, maar ook om relaties en sponsoren een platform te bieden voor relatiemarketing of personeeluitjes.

Daarnaast zetten wij ons actief in voor de stichting Against Cancer. Deze stichting organiseert uitjes en evenementen voor kinderen die getroffen zijn door kanker.
"Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker"

Wij doen ook mee aan de circuitdag van de Stichting Against Cancer op 7 augustus a.s. Steunt u ons doel, maak dan een donatie over naar de Stichting uit onzer naam en klik hier.

Indien u geinteresseerd bent of wij iets voor u kunnen betekenen kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier op de pagina contact.
 
Wilt u op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes of kans maken om een keer uitgenodigd te worden voor één van de races? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief of
 
In 2019 verschijnen we aan de start van de Westfield Against Cancer Cup
 
 
 

Time Star Media maakt promofilm voor BA-Motorsport

04-11-2010, 11:49 Terug naar het overzicht
Time Star Media maakt promofilm voor BA-Motorsport
Time Star Media heeft een wens van BA-Motorsport in vervulling laten gaan. Sinds 1 november hebben wij een fantastische promofilm van ons raceteam.
Time Star Media had de vrije hand gekregen van BA-Motorsport en zij hebben een video gemaakt waar we zeer blij mee zijn. In net iets minder dan 2 minuten wordt de kijker meegenomen in de wereld van de autosport, snelle Westfields, close racing en de vele acties op de baan. Absoluut het bekijken waard!
 
TimeStarMedia is een media productiebedrijf uit Meppel geleid door Maarten Barten en Wouter Taal.
Met hun passie voor beeld, verhaal, video, communicatie en techniek maken ze schitterende promotiefilms, instructie-, web- en reclamevideo's. Ook particulieren die een professioneel videoverslag van een bijzondere dag willen kunnen bij deze enthousiaste ondernemers terecht.
 
 

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners