• U bent hier:

Website sponsor

Welkom!

Welkom bij BA-Motorsport. BA-Motorsport is een jong raceteam dat eind 2009 is opgericht. BA-Motorsport streeft er naar om niet alleen mensen voor een betaalbare prijs te laten racen, maar ook om relaties en sponsoren een platform te bieden voor relatiemarketing of personeeluitjes.

Daarnaast zetten wij ons actief in voor de stichting Against Cancer. Deze stichting organiseert uitjes en evenementen voor kinderen die getroffen zijn door kanker.
"Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker"

Wij doen ook mee aan de circuitdag van de Stichting Against Cancer op 7 augustus a.s. Steunt u ons doel, maak dan een donatie over naar de Stichting uit onzer naam en klik hier.

Indien u geinteresseerd bent of wij iets voor u kunnen betekenen kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier op de pagina contact.
 
Wilt u op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes of kans maken om een keer uitgenodigd te worden voor één van de races? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief of
 
In 2019 verschijnen we aan de start van de Westfield Against Cancer Cup
 
 
 

Coureur Patrick Boxem breekt schouderblad

15-06-2011, 11:25 Terug naar het overzicht
Coureur Patrick Boxem breekt schouderblad
Onze coureur Patrick Boxem heeft na een ongelukkige val van de trap zijn schouderblad gebroken en enkele ribben gekneusd. Niet alleen erg pijnlijk, maar ook nog eens uitermate vervelend doordat de schouder de komende weken geimmobiliseerd moet worden.
 
BA-Motorsport had gepland mee te doen met een wedstrijd op Nurnbergring. Deze wedstrijd telt niet mee voor het kampioenschap van de Westfieldcup, maar is onderdeel van de BSOT. Aangezien deze wedstrijd al op 1 juli is zullen we niet mee kunnen doen hieraan. Of Patrick mee kan doen aan de sponsordag en de volgende wedstrijd op het circuit van Zolder zullen we moeten afwachten.

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners