• U bent hier:

Website sponsor

Welkom!

Welkom bij BA-Motorsport. BA-Motorsport is een jong raceteam dat eind 2009 is opgericht. BA-Motorsport streeft er naar om niet alleen mensen voor een betaalbare prijs te laten racen, maar ook om relaties en sponsoren een platform te bieden voor relatiemarketing of personeeluitjes.

Daarnaast zetten wij ons actief in voor de stichting Against Cancer. Deze stichting organiseert uitjes en evenementen voor kinderen die getroffen zijn door kanker.
"Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker"

Wij doen ook mee aan de circuitdag van de Stichting Against Cancer op 7 augustus a.s. Steunt u ons doel, maak dan een donatie over naar de Stichting uit onzer naam en klik hier.

Indien u geinteresseerd bent of wij iets voor u kunnen betekenen kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier op de pagina contact.
 
Wilt u op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes of kans maken om een keer uitgenodigd te worden voor één van de races? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief of
 
In 2019 verschijnen we aan de start van de Westfield Against Cancer Cup
 
 
 

Team uitgebreid met nieuw talent?

16-03-2011, 12:56 Terug naar het overzicht
Team uitgebreid met nieuw talent?
Coureur Patrick Boxem en zijn vriendin Astrid zijn afgelopen zondag de trotse ouders geworden van Vincent Daniel.
Vincent is met spoed en een keizersnee gehaald omdat Astrid ernstige zwangerschapsvergiftiging had.
 
Vincent weegt 4,5 pond en moet de komende dagen / weken in het ziekenhuis blijven, totdat hij zelf kan drinken en voldoende aangesterkt is. Ook Astrid zal de komende dagen in het ziekenhuis herstellen van de zwangerschapsvergiftiging.
 
Met het talent van Patrick en het postuur van Astrid als ingredienten zou dit wel eens een toekomstig racekampioen kunnen worden.

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners