• U bent hier:

Website sponsor

Welkom!

Welkom bij BA-Motorsport. BA-Motorsport is een jong raceteam dat eind 2009 is opgericht. BA-Motorsport streeft er naar om niet alleen mensen voor een betaalbare prijs te laten racen, maar ook om relaties en sponsoren een platform te bieden voor relatiemarketing of personeeluitjes.

Daarnaast zetten wij ons actief in voor de stichting Against Cancer. Deze stichting organiseert uitjes en evenementen voor kinderen die getroffen zijn door kanker.
"Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker"

Wij doen ook mee aan de circuitdag van de Stichting Against Cancer op 7 augustus a.s. Steunt u ons doel, maak dan een donatie over naar de Stichting uit onzer naam en klik hier.

Indien u geinteresseerd bent of wij iets voor u kunnen betekenen kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier op de pagina contact.
 
Wilt u op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes of kans maken om een keer uitgenodigd te worden voor één van de races? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief of
 
In 2019 verschijnen we aan de start van de Westfield Against Cancer Cup
 
 
 

BA-Motorsport maakt zich op voor Assen

06-09-2011, 09:48 Terug naar het overzicht
BA-Motorsport maakt zich op voor Assen
Reikhalzend kijken we weer uit naar de volgende wedstrijd. Aanstaande dinsdag 13 september staat het circuit van Assen op het programma. Voor het team uit het noorden een 'thuiswedstrijd'.
Het befaamde TT-circuit is niet alleen voor de motorrijders onder ons een hoogtepunt ook de autocoureurs komen graag naar dit circuit als afwisseling van Zandvoort. Dit jaar wordt, tegen de gewoonte in de race verreden op een dinsdag. Nu hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn.
 
Klik hier voor het programma van deze dag.

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners