• U bent hier:

Website sponsor

Welkom!

Welkom bij BA-Motorsport. BA-Motorsport is een jong raceteam dat eind 2009 is opgericht. BA-Motorsport streeft er naar om niet alleen mensen voor een betaalbare prijs te laten racen, maar ook om relaties en sponsoren een platform te bieden voor relatiemarketing of personeeluitjes.

Daarnaast zetten wij ons actief in voor de stichting Against Cancer. Deze stichting organiseert uitjes en evenementen voor kinderen die getroffen zijn door kanker.
"Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker"

Wij doen ook mee aan de circuitdag van de Stichting Against Cancer op 7 augustus a.s. Steunt u ons doel, maak dan een donatie over naar de Stichting uit onzer naam en klik hier.

Indien u geinteresseerd bent of wij iets voor u kunnen betekenen kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier op de pagina contact.
 
Wilt u op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes of kans maken om een keer uitgenodigd te worden voor één van de races? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief of
 
In 2019 verschijnen we aan de start van de Westfield Against Cancer Cup
 
 
 

Onderdelen binnen!

26-01-2010, 11:56 Terug naar het overzicht
Onderdelen binnen!
We hebben een paar weekjes moeten wachten, maar nu zijn de onderdelen voor de nieuwe Westfield Cup racer binnen. De bouw kan dan ook van start gaan en we hopen ruim voor het nieuwe seizoen de auto gereed te hebben
De onderdelen voor de nieuwe Westfield Cup racer zijn vandaag opgehaald uit Lelystad. Enkele onderdelen zoals de KW-schokbrekers zijn nog niet binnen en daar moet nog even op gewacht worden. De bouw van de Westfield Cup racer is dan ook begonnen en we hopen deze ruim op tijd voor het nieuwe seizoen gereed te hebben. U kunt de voortgang van de bouw volgen op onze website. In het fotoboek zullen we regelmatig foto's plaatsen van de auto in wording.
Klik hier als u direct een kijkje wilt nemen in het fotoboek.

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners