• U bent hier:

Website sponsor

Welkom!

Welkom bij BA-Motorsport. BA-Motorsport is een jong raceteam dat eind 2009 is opgericht. BA-Motorsport streeft er naar om niet alleen mensen voor een betaalbare prijs te laten racen, maar ook om relaties en sponsoren een platform te bieden voor relatiemarketing of personeeluitjes.

Daarnaast zetten wij ons actief in voor de stichting Against Cancer. Deze stichting organiseert uitjes en evenementen voor kinderen die getroffen zijn door kanker.
"Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker"

Wij doen ook mee aan de circuitdag van de Stichting Against Cancer op 7 augustus a.s. Steunt u ons doel, maak dan een donatie over naar de Stichting uit onzer naam en klik hier.

Indien u geinteresseerd bent of wij iets voor u kunnen betekenen kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier op de pagina contact.
 
Wilt u op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes of kans maken om een keer uitgenodigd te worden voor één van de races? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief of
 
In 2019 verschijnen we aan de start van de Westfield Against Cancer Cup
 
 
 

Westfield AGAINST CANCER Cup

29-03-2013, 17:30 Terug naar het overzicht
Westfield AGAINST CANCER Cup
Op 28 maart 2013 werd middels loting de opvolger van Multegra als hoofdsponsor van de WestfieldCup getrokken. Dankzij een groot gebaar van Jan Frensch zal de WestfieldCup in 2013 "Westfield AGAINST CANCER Cup" gaan heten.

Zoals ook voorgaand jaar liep de spanning hoog op tijdens de trekking van de extra prijzen voor de cupsponsoren. BA-Motorsport had in samenwerking met ITicon en Atensus ook een participatie voor AgainstCancer genomen. AgainstCancer kreeg wel een extra prijs, echter niet het felbegeerde hoofdsponsorschap van de cup. Jan Frensch van Easywash Den Haag en onlangs weer ingestapt bij de WestfieldCup wist beslag te leggen op de hoofdprijs. Gegrepen door het enthousiasme van BA-Motorsport over AgainstCancer heeft Jan spontaan besloten het hoofdsponsorschap beschikbaar te stellen aan AgainstCancer. Een groots gebaar wat door alle aanwezige leden en sponsoren met luid applaus werd ontvangen.

Met ingang van vandaag zal de cup dan ook verder gaan onder de naam "Westfield Against Cancer Cup". Alle auto's zullen voorzien worden van het logo van racing Against Cancer.

Namens de stichting Against Cancer en Stichting BA-Motorsport danken wij Jan Frensch van Easywash voor dit erg mooie gebaar!!

Voor meer informatie klik hier of kijk op: www.westfieldcup.nl of www.againstcancer.nl

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners